Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » POI, schéme, hlasy, sys, mp3




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Jak nahrát nové POI

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 1:35 pm 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 4:55 pm
Příspěvky: 35
Dobrý den mám gps navon N560Q. Chtěl bych do této GPS nahrát nějaké novější POI, např. zámky, HRADY. Stahl jsem si to na www.poi.cz
Nevím jak to mám uložit do gps aby mi to gps našla...
Děkuji


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 2:32 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
No záleží v jakém formátu to stahuješ jestli v KML tak to přidej do content.. poi...
Když Ti to nebude chodit tak v content vytvoř adresář userdata a v něm poi. Pak to aktivuj v iGO v menu

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 3:30 pm 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 4:55 pm
Příspěvky: 35
můžeš mi prosimtě poradit více? stahuji to v ov2.
Mockrát děkuji


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 3:41 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
A proč to nestahuje v KML?? Vyber si na stránkách POI.cz třeba restaurace na ně klikni a vlevo nahoře si vyber formát

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 3:55 pm 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 4:55 pm
Příspěvky: 35
Promin asi jsem trošičku pomalej na to, ale KML tam nemohu najít....je tam třeba igo txt, mio mtc.....Který z těchto to je?
Mockrát děkuji


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 4:31 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Dám Ti přímo odkaz zde
Kód:
http://poi.cz/index.php?poi=zazna1&c_idkat=95&nazev=Restaurace

A jak je nadpis restaurace tak hned pod ním jsou takové ikony diskety. Je to ta druhá zleva

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 8:14 pm 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 4:55 pm
Příspěvky: 35
super...už jsem to našel, stáhl do pc...ale ted bych to potřeboval nějak dostat do gps....kam to mám nahrát a pak to jen v gps najdu a nebo to tam musím nějak instalovat?


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 8:20 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Nastav si v GPS spojeni s USB jako mass storage a třeba přes total commandera to tam nakopíruj do iGO složka content a v ní poi a nebo pokud ti to takhle nepůjde tak v content vytvoř adresář userdata a do něho adresář poi a do něho to nakopíruj. Jinak pak musíš v igo po spuštění v menu nastavit aby ty poi byly viditelný...

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 8:34 pm 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 05, 2009 4:55 pm
Příspěvky: 35
a v menu to mám nastavit jak aby to bylo viditelné?


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak nahrát nové POI
 Nový příspěvek Napsal: ned led 17, 2010 9:26 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Tak najedeš si v menu Správa.. Je to ikona vlevo dole. klikneš na ni a pak klikneš na POI a dáš upravit... upravíš tím viditelnost. A je to :hoř:

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » POI, schéme, hlasy, sys, mp3


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz