|
 |
Fórum navitym.czdiskuzní fórum |
|
www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování
www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací
www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz
www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu
inf ...@navitym.cz
Právě je pát úno 22, 2019 8:13 am Všechny časy jsou v UTC
Autor |
Zpráva |
Martin68
|
Předmět příspěvku: Re: Externí RDS-TMC přijímač Evolve MultiTraxx Napsal: pon čer 13, 2011 2:06 pm |
|
|
Zkoušel, ale ani tak ho nenajde. Asi ho vrátím, a budu někde shánět originál. Nemá náhodou někdo jeden naprodej? Koupím.
|
|
 |
|
 |
Re: Externí RDS-TMC přijímač Evolve MultiTraxx
Reklama
-
Reklama
-
expertdb
|
Předmět příspěvku: Re: Externí RDS-TMC přijímač Evolve MultiTraxx Napsal: úte čer 14, 2011 6:11 am |
|
 |
Tým |
 |
Registrován: sob lis 29, 2008 11:54 pm Příspěvky: 147 Bydliště: Valašsko
|
Jo a nezapoměl jsi, že musí být TMC stále napájeno? Než jsem si to uvědomil taky jsem nadával že to nejde.
_________________ Evolve Multitraxx Peugeot 307SW
|
|
 |
|
 |
Martin68
|
Předmět příspěvku: Re: Externí RDS-TMC přijímač Evolve MultiTraxx Napsal: stř čer 15, 2011 4:28 pm |
|
|
Nezapomněl, zkoušel jsem to v autě s autonabíječkou, doma se síťovou, a taky s externím zdrojem, který používám v terénu s ozi.
|
|
 |
|
 |
heda11
|
Předmět příspěvku: Re: Externí RDS-TMC přijímač Evolve MultiTraxx Napsal: stř zář 07, 2011 3:20 pm |
|
|
Ahoj, také já sháním,bohužel neúspěšně tento příjímač na Evolve MultiTraxx pokud někdo má a chce se ho zbavit stačí napsat soukromou zprávu.Díky 
|
|
 |
|
 |
|
Právě je pát úno 22, 2019 8:13 am Všechny časy jsou v UTC
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!
|
 |