Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » GPS navigace » GPS navigace NAVIGON




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Re: Navigon

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: úte říj 26, 2010 8:02 am 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned bře 29, 2009 7:56 pm
Příspěvky: 26
morittz píše:
durco

U Navigonu se ještě aktualizují a přidávají přímo k mapám soubory ,,nfs,,. Proto ti to nejspíš nejde.


Mám stiahnuté mapy Q3/2010 a je pri nich stiahnutý aj súbor NFS, ktorý som tiež skúšal nakopírovať aj s mapami do systému Navigon, ale jednoducho sa mapa nezobrazila, ako keby neexistovala. Ak vieš konkrétny postup, môžeš mi ho sem popísať, alebo cez súkromnú poštu. S Navigonom nemám žiadnu skúsenosť, čo sa týka obnovovania máp. Ďakujem


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: úte říj 26, 2010 8:06 am 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned bře 29, 2009 7:56 pm
Příspěvky: 26
ofp.wolf píše:
durco píše:
Viete mi niekto poradiť ako rozchodiť navigaciu Navigon v prístroji Evolve aj zo stiahnutými mapami? V podstate mi samotný systém nabehol, len mi nechcelo načítať k nemu pridané mapy, všetko bolo na SD karte. Ďakujem zatiaľ za ochotu.


A máš správně veškerý cesty k adresářům???


To práveže neviem ako majú vyzerať cesty k adresárom po úprave, tak ak vieš konkrétne poradiť, budem ti vďačný, čo sa týka Navigonu nemám skúsenosť s aktualizáciou. Mapy aj súbory NFS ako písal kolega už mám stiahnuté, pozeral som aj konfiguračné nastavenia priamo v Navigone, ale neviem kde a čo presne upraviť, aby išli nové mapy.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: úte říj 26, 2010 10:55 am 
Offline
Globální Moderátor
Globální Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 10:51 pm
Příspěvky: 439
Momentálně nemám kam se podívat, páč jsem Navigon definitivně vykopal z mojí navigace a nahradil ho iGO Primo. Docela nerad bych se k Navigonu ještě někdy vracel, páč iGO se mi zdá lepší. Respektive jsem si na něj zvykl víc než na Navigon.

_________________
Mio C520 - various Navi systems,
Don't worry, be happy


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: stř říj 27, 2010 7:24 am 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 26, 2010 1:48 pm
Příspěvky: 1
opica1945 píše:

Nastartovalo to na prvni sup !!!!!!!!!!!!

Tak je to otestovany na Sucho doma v obyvaku,

GPS v 30sec.,TMC/TMCpro va 2minutach, TTS slape

vic poradna Navigace nepotrebuje, BT-je hracka pro

jungs !!! Ma to taky prehravac MP3, prohlizec obrazku atd.

Zkratka a dobre slape SUPER1 a iGO8.xx a Amigo se

nemuze k tomu prirovnavat, jeste to musim vyzkouset v

Terenu !!!! Je to velice dobre udelane Software !!!!!!!!!




teď tomu nerozumím, píšeš o tom, že se ti podařilo na iGO rozchodit GPS i TMC nebo, že to funguje na navigonu se sw. navigon ?


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: ned lis 07, 2010 6:44 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 03, 2010 7:19 am
Příspěvky: 1
opica1945 píše:

Nastartovalo to na prvni sup !!!!!!!!!!!!

Tak je to otestovany na Sucho doma v obyvaku,

GPS v 30sec.,TMC/TMCpro va 2minutach, TTS slape

vic poradna Navigace nepotrebuje, BT-je hracka pro

jungs !!! Ma to taky prehravac MP3, prohlizec obrazku atd.

Zkratka a dobre slape SUPER1 a iGO8.xx a Amigo se

nemuze k tomu prirovnavat, jeste to musim vyzkouset v

Terenu !!!! Je to velice dobre udelane Software !!!!!!!!!




Taky jsem to nepochopil, psal jsem mu, ale ani se neobtěžoval odpovědět!!!


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: úte lis 23, 2010 8:35 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 23, 2010 8:27 pm
Příspěvky: 2
Zdravím všechny!
Mám problém s navigací 3310 max.Přestala nabíhat.Kousne se hned na úvodní obrazovce.Poradil by někdo jak přehrát firmware?Díky


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: úte lis 23, 2010 11:24 pm 
Offline
Globální Moderátor
Globální Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 10:51 pm
Příspěvky: 439
Teď ale záleží na tom kdy se ti kousne - při nabíhání OS a nebo při nabíhání navisoftu? Pokud je to při nabíhání navisoftu, nebude se jednat o klasický reflash, ale jen o reinstall navisoftu, který by jsi měl mít na CD dodávaném s navigací (pokud jsi nekoupil nějakou čorku v zastavárně). Taky by jsi mohl zkusit "hardreset". Určitě najdeš na plášti navigace otvor s označením "RESET". Do tohohle otvoru zasuň hrot náplně propisky (například) a mírně trochu přitlač. Po nabootování by mělo být po problémech. Pokud ne, tak začni prohledávat šuplíky a najdi si to CDéčko, připoj navi k PC přes MS ActiveSync. V manuálu k navi si najdi jak se dělá na tvé navi reset EEPROM...

_________________
Mio C520 - various Navi systems,
Don't worry, be happy


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: ned pro 05, 2010 6:16 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 23, 2010 8:27 pm
Příspěvky: 2
Navigace se kousne hned na začátku,tzn. při úvodní obrazovce hned po zapnutí.Hardreset ani normální reset nefunguje.Cd bohužel nemám,navigaci jsem dostal a tak to zkouším.Nejsem si jistý,ale nevím o tom,že by se cd prodávalo s navigací.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: ned pro 05, 2010 7:35 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Jardo: to je na přehrátí firmware.. Vypadá to na nakopnutý wince.. Stačí vyhledat popř zda poskytne výrobce zkopírovat na SD kartu a po zasunutí SD karty udělart restart a měl by se spusti instalace.. a tím by se přehrál firmware a mělo by to zase šlapat

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Navigon
 Nový příspěvek Napsal: ned pro 05, 2010 8:07 pm 
Offline
Globální Moderátor
Globální Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 09, 2009 10:51 pm
Příspěvky: 439
Pokud selže výrobce, máme tady tak ještě přítele v záloze, kterej jistě pomůže. Mě ještě nikdy nezklamal. Jmenuje se Google... S reflashem to nebude zas až tak jednoduchý pokud se jedná o obstarání flash software pro opravu VinCE. Bude to asi nejsložitější část opravy nakopnutého OS... Jinak je to hračka.

_________________
Mio C520 - various Navi systems,
Don't worry, be happy


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Obsah fóra » GPS navigace » GPS navigace NAVIGON


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz