Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Pravidla fóra


PRAVIDLA FÓRA:
1. Než položíte otázku, tak se prosím porozhlédněte po fóru zda již nebylo na tuto otázku zodpovězeno (používejte funkci HLEDAT).
2. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE" (jedná se o www stránky)
3. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Re: Igo- nefunguje mi...

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: čtv kvě 20, 2010 7:16 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 12, 2010 6:56 pm
Příspěvky: 9
Tak nadšení bylo předčasné. Sice už mi navigace natáhne mapy a vše rozjede. Ale po nějaké době se mi navigace sekne a nezbyde nic než reset. Nevíte někdo co by to mohlo způsobovat?? Mám tam verzi iGo Amigo 8.4.2.81333 (Navon Navigation). Díky za rady
P.S. když jsem dal režim 2D - navigace funguje delší dobu než v 3D


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: čtv kvě 20, 2010 7:50 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Nemáš tam náhodou v menu c nastavení nastavenou animaci menu??

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: pát kvě 21, 2010 6:16 am 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 12, 2010 6:56 pm
Příspěvky: 9
V hlavním menu(setting) po zapnutí navigace, nikde jsem nenašel možnost vypnout nebo zapnout animaci menu. Nebo kde by to mělo být?


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: pát kvě 21, 2010 7:11 am 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 26, 2008 8:19 pm
Příspěvky: 556
Bydliště: Praha
Nastavení/menu...
Popřípadě kdyby to vypnutí jak píše mikels nepomohlo, zkus vymazat složku ,,save,,. Jestli se ti tam něco netluče.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: pát kvě 21, 2010 7:17 am 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 12, 2010 6:56 pm
Příspěvky: 9
Po zapnutí,jdu do položky Setting a tam nic ohledně menu nemám možnost nastavit.Složku Save jsem mazal snad už 5krat a nic,...


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: ned kvě 23, 2010 7:20 am 
Offline
pokročilý
pokročilý

Registrován: úte dub 06, 2010 11:30 am
Příspěvky: 37
ja-pce píše:
Po zapnutí,jdu do položky Setting a tam nic ohledně menu nemám možnost nastavit.Složku Save jsem mazal snad už 5krat a nic,...

-------------------------------------------------------------------

Normalne toto dela nekontabilni Skin nebo urcite

nastaveni musi se vypnout nebot je maly pracovni Ram.

Da se to upravit zmensenim hodnot Cache v iGO !!



Grüss opica1945


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: pon kvě 24, 2010 9:13 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 12, 2010 6:56 pm
Příspěvky: 9
Šlo by sem dát návod, jak a co mám nastavit??


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Igo- nefunguje mi...
 Nový příspěvek Napsal: pon led 10, 2011 3:08 am 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 10, 2009 10:19 pm
Příspěvky: 9
Najde se někdo,kdo mi poradí,jak rozchodit igo8.3 ? Mám v autě multimediální stanici,která obsahuje i navigaci.Zkoušel jsem tam na sd-kartě spustit igo 8.3.2.91972.Najelo to,vše ok.Avšak druhý den už ne.Kartu jsem formátoval,složku save mazal,spouštěcí soubor jsem přejmenoval,nic nepomáhá.Když tu kartu dám do druhé navigace-evolve multitrax-tak v poho najede.Ještě jednu věc,když na té stanici navolím čtení z sd-karty(jedná se o přehrávání hudby) tak to složky z igo vidí.Kde je tedy problém?


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz