Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » GPS navigace » GPS navigace pro které není téma




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

GoClever 3540 menu

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GoClever 3540 menu
 Nový příspěvek Napsal: sob črc 21, 2012 8:01 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 01, 2012 9:50 am
Příspěvky: 2
Ahoj všem, mám dotaz na navigaci GoClever 3540.
Když ji spustím, naběhne klasické menu této navigace. Na SD kartě mám ještě menu Mio Spirit s nabídkou ještě jiných navig. prográmků. Nastavené je to tak, že to menu Spirit spustím až při stisknutí tlačítka "Navigace" v tom původním menu GoClever. Zajímalo by mě, jak to změnit tak, aby se místo tohoto orig. menu při zapnutí navigace rovnou spustilo to Mio Spirit. Jde to nějak?
Kde se vlastně to origoš menu nachází? Nevím ani, jak se dostat na vnitřní disk, kde je nainstalované to rig. menu. Kde je zanesené, co se má spustit jako první při zapnutí? Ví někdo???
Díky L.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoClever 3540 menu
 Nový příspěvek Napsal: pon črc 23, 2012 7:12 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
ahoj prosím tě do hlavního menu se nedostaneš je de facto součástí win.. ty max můžeš namapovat tlačítka to znamená že po stisknití např navigace se ti spustí jakýkoliv navigační sofware nebo jiný program, který vždy přesměruješ dle názvu na spuštění tímto tlačítkem většinou u čínských navigace to je název mobilenavigator

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoClever 3540 menu
 Nový příspěvek Napsal: úte črc 24, 2012 9:02 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 01, 2012 9:50 am
Příspěvky: 2
Jo jo, díky za odpověď, mám to přesně tak, že po odliknutí na navigace tam mám jiný spouštěč a vybírám si další program. Myslel jsem, že by to nějak šlo, aby ten "spouštěč" nabíhal rovnou, bez GoClever menu, ale nechám holt tak.
Díky L.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoClever 3540 menu
 Nový příspěvek Napsal: stř črc 25, 2012 6:47 am 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
No ono to jde ale to je v nastavení toho spouštěče.. Zde na foru je spouštěč Dejvid a ten myslím, že tak funguje, ale ještě to odzkouším jestli něříkám bludy :D

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Obsah fóra » GPS navigace » GPS navigace pro které není téma


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz