Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Pravidla fóra


PRAVIDLA FÓRA:
1. Než položíte otázku, tak se prosím porozhlédněte po fóru zda již nebylo na tuto otázku zodpovězeno (používejte funkci HLEDAT).
2. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE" (jedná se o www stránky)
3. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 10:55 am 
Offline
skoro člen
skoro člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 30, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 52
no kdyz uz jsi to nakous, tohle je docela zajimavy :) Ja tam ten adresar taky bezne nemam. Objevi se pouze v pripade, ze mam v aktualizoavnym iGO soubor sys.txt a v nem uvedenou adresou ve formatu app="%SDMMC%/Mobilenavigator. Pokud tam je adresa ve formatu app="%ResidentFlash%/Mobilenavigator Tak se v rootu karty objevi slozka %ResidentFlash%. Je to haluz, ale kdyz pak ten sys.txt zmenim a restartuju navigaci, tak to zmizi. Puvodni iGO jede samozrejme porad a za kazdy situace :) To bych tady brecel jinak :) Ne ze bych nejak rozumel procesum ve WinCE, ale nemyslim si, ze bych je nejak poskodil totalcomanderem :)
Ale chtel bych udelat jeden pokus. Chtel bych vytvorit na ty pameti s windows novou slozku a restartovat navigaci, jestli tam ta slozka zustane. Jestli nahodou ty Win nejsou na pameti, ktera se po vypnuti uvede do puvodniho stavu. Akorat me ted nejak nenapada ja to udelat :) Uz jsem nasel ikonku na vytvoreni slozky, jenze to po me chce abych ji nejak pojmenoval a to se mi stylusem nedari :) Jak tam mam dostat nejaky pismena??

Mohl by jsi mi pripadne nahodit odkaz, odkud mas aktulani iGO ty? Asi je to nejaka jina verze, protoze fakt nechapu, ze me se to aktualni nedari spustit...

EDIT: A je to tady :) Podarilo si mi zkopirovat slozku dokumentu do slozky OBEXtemp. Restartoval jsem navigaci tim ze jsem ji uplne vypnul a zapnul a slozka dokumentu ze slozky OBEXtemp zmizela. Takze to me privadi na myslenku, ze poskodit windows v nasem modelu asi nebude zas tak uplne jedoduchy :)


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 11:04 am 
Offline
pokročilý
pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2008 2:40 pm
Příspěvky: 20
Joshik:
Zkus přepsat sys.txt bez těch procent. Koukal jsem na to zpětně a fakt to máš blbě napsaný proto ti to nefunguje. Co se týče win tak ty jsou na paměti. Smázneš a uvedou se ti do původního stavu. Aspoň tak by to mělo u navigací fungovat. a co se týče písmenek tak si stáhni prográmek s klávesnicí do navigace. Jmenuje se např. toggle Input panel.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 11:32 am 
Offline
skoro člen
skoro člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 30, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 52
PePe:
Tak jsem to zkusil bez tech procent ze to vypadalo [folders]
app="ResidentFlash/iGO8" . ResidentFlash tam davam kvuli tomu ze to mam v interni pameti navigace. Kazdopadne kdyz jse to zkusil s tou delsi verzi sys.txt co jsem tu psal, tak po poklikani na iGO8.exe se mi restartovala cela navigace. Kdyz jsem to zkusil na tu kratsi verzi, tak problikne obrazovka s logem iGO ale spadne to a kdyz na to poklikam znovu tak to pise tu hlasku jak uz jsem tu jednou psal. Previous instance of iGO 8 has not finished yet..atd.
Porad to jeste neni vono :)


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 11:42 am 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
joshik píše:
PePe:
Tak jsem to zkusil bez tech procent ze to vypadalo [folders]
app="ResidentFlash/iGO8" . ResidentFlash tam davam kvuli tomu ze to mam v interni pameti navigace. Kazdopadne kdyz jse to zkusil s tou delsi verzi sys.txt co jsem tu psal, tak po poklikani na iGO8.exe se mi restartovala cela navigace. Kdyz jsem to zkusil na tu kratsi verzi, tak problikne obrazovka s logem iGO ale spadne to a kdyz na to poklikam znovu tak to pise tu hlasku jak uz jsem tu jednou psal. Previous instance of iGO 8 has not finished yet..atd.
Porad to jeste neni vono :)


No co jsem koukal na tu hlášku tak to píše doslovně toto....

Předchozí instance IGO 8 ještě není dokončena. Prosím, zkuste to znovu za pár sekund nebo soft-reset vašeho zařízení

A proto to spadne...Mno co na to říci...Problém bude asi opravdu v iGO

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 12:04 pm 
Offline
skoro člen
skoro člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 30, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 52
mikels: Ano to jsem si taky nejak podobne prelozil :) Nechal jsem to cekat asi minutu, jestli se to nejak neukonci a nic. Pomaha jen ten soft reset. Tak mi sem pls jeste nekdo nahodte odkaz na iGO u kteryho mate jistotu ze vam jde. Jen kdyby to nebylo na rapidshare, tak by to bylo bezva, protoze mam sdilenou IP a z rapidu se mi stahuje fakt blbe..


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 12:12 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
joshik píše:
mikels: Ano to jsem si taky nejak podobne prelozil :) Nechal jsem to cekat asi minutu, jestli se to nejak neukonci a nic. Pomaha jen ten soft reset. Tak mi sem pls jeste nekdo nahodte odkaz na iGO u kteryho mate jistotu ze vam jde. Jen kdyby to nebylo na rapidshare, tak by to bylo bezva, protoze mam sdilenou IP a z rapidu se mi stahuje fakt blbe..

Tak to jsme na tom stejně napiš mi ICQ...

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 12:23 pm 
Offline
Expert diskuze
Expert diskuze

Registrován: sob pro 20, 2008 11:30 am
Příspěvky: 174
Bydliště: České Budějovice
OMG. Proč sem pořád taháš app=... ?
V originální SYS.TXT ani v tom, co mě funguje žádná taková řádka není. A ani nevím k čemu by tam byla. každá aplikace se může snadno zeptat odkud byla spuštěna a tuto cestu pak používá dál. Tak to nech na iGO.

Navíc ta procenta znamenala proměnnou prostředí. Nevím zda-li se na to ve WinCE hraje a ani kdo by měl tyto proměnné nastavit.

Myslel jsem, že jsi psal, že jsi zkoušel ten můj SYS.TXT, zkoušel? A co ten, který byl v tvém novém iGO? Byla tam app=...?

_________________
Evolve MultiTraxx @ Toytoa Avensis


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 12:55 pm 
Offline
skoro člen
skoro člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 30, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 52
ano Cmn. Zkousel jsem i tvuj sys.txt a dopad jsem tak ze jen problikla uvodni obrazovka a spadlo to. Je to napsany o stranku zpet. Mam 2 verze iGO8.3.2.64873 (z dvou zdroju) a u kazdyho je sys.txt v takovym tvaru v jakym jsem to psal. Tzn. s tou polozkou app=


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 1:09 pm 
Offline
Expert diskuze
Expert diskuze

Registrován: sob pro 20, 2008 11:30 am
Příspěvky: 174
Bydliště: České Budějovice
Verzi máme stejnou, zdroj možná taky. Příkládám sys.txt se kterým to funguje bez problémů. Je to na SD kartě. Adresář IGO8 a spouštím to jako iGO8.exe.
Velikost exe je 7 236 632 bytes.
V mém případě se to stahovalo jako sousta rarů. Poskládal jsi je správným způsobem? Myslím strukturu adresářů. Skoro všechno to patří do podaresáře Content. Inspirací je původní mobilenavigator.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Evolve MultiTraxx @ Toytoa Avensis


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: sob led 03, 2009 1:38 pm 
Offline
skoro člen
skoro člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 30, 2008 9:15 pm
Příspěvky: 52
AHA ! :)
No tak jo. Problem byl asi v tom, ze jsem se to snazil spoustet z pameti navigace a ne z karty. Ted jsem to dal na kartu, dal tam ten sys.txt od tebe a spusteni se podarilo u obou verzi!
Driv uz jsem to sice zkousel z karty, ale to jsem tam mel zase jinej sys.txt s tim app=

Takze diky ;)


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz