Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Pravidla fóra


PRAVIDLA FÓRA:
1. Než položíte otázku, tak se prosím porozhlédněte po fóru zda již nebylo na tuto otázku zodpovězeno (používejte funkci HLEDAT).
2. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE" (jedná se o www stránky)
3. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 2:40 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 23, 2011 2:06 pm
Příspěvky: 6
Ve voice i v content\lang jsou soubory, je to ale v winraru. ale myslim ze by to nemelo vadit...


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 2:47 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Nemáš tam náhodou složku save?? v něm je určitý nastavení, které může odkazovat na lang který tam není.. Zazálohuj tento soubor a zkus ho smáznout.. Jinak můžeš zkusit i smáznout samozřejmě předenm zazálohovat soubor sys.txt mělo by to nabíhat i bez něj :)

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 4:54 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 23, 2011 2:06 pm
Příspěvky: 6
na blaupunktu je system microsoft windovs ce 5.0, ja jsem tam hodil igo8. vymyšleno je to tak, že jsem smazal hru puzzle1 a místo ní je tam igo8.exe přejmenované na puzzle1.exe. Problém asi tedy bude v sys.txt, protože cesty které byly použity v igo8 se musí na blaupunkta trochu změnit. Jenže když člověk spustí hru puzzle1, tak se objeví spouštěcí obrázek igo8 ale pak vyskočí error s řečí a dál to nejde. Pokud ale spustím znovu tu hru, vyskočí zase tohle:
The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs tracks and settings?-pak mám na výběr yes-no.když dám yes tak se pak nic neděje a když dám no tak píše mi -Error-Program application database cannot be found.

Složku save jsem nikde nenašel, ve složkách jsou jen winrararchivy s českou řečí.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 4:58 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
složka save je v kořenu jako jsou složky content, license, defaults atd.. no namapovaný to je dobře když se spustí igo tak je vše ok .. zakopaný pes bude v tom programu... a složce save 100%

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 6:15 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 23, 2011 2:06 pm
Příspěvky: 6
V složce igo8 nemam žádnou složku save, tam jsou jen audio, content, custom, defaults, extension, font, gfx, license, mapchanger a themachenger plus nejake ty soubory, treba sys atd.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 6:22 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
No je mi divný že před tím to najíždělo a skončilo to na langu a ted ti to nenajíždí.

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: ned led 23, 2011 6:34 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: ned led 23, 2011 2:06 pm
Příspěvky: 6
ono mi to poprvé nenajde, podruhé už ano a skončí to na langu. někde na foru jsem vyčetl, že by to teoreticky mohly být špatně popsány cesty v SYS.txt.

[device]
type="BLAUPUNKT_TP500"

[folders]
app="residentflash\system"
sdcardpath="\datastorage"
data="\datastorage\content"
content="\datastorage\CONTENT"

[switchmap]
changer="\datastorage\iGO8\MapChanger\MapChanger.exe"
1=",map_ta,\datastorage\iGO8,\datastorage\iGO8,"
2=",map_nt,\datastorage\iGO8,\datastorage\iGO8,"
3=",map_ot,\datastorage\iGO8,\datastorage\iGO8,"
4=",map_us,\datastorage\iGO8,\datastorage\iGO8,"

atd...


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: pon bře 21, 2011 9:49 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 17, 2011 9:25 am
Příspěvky: 1
Ahoj mam kopii navigace igo8.3 z jiné navigace ale když jí tam nahraju tak mi nejde na celý display, mam rozlišení 480x272 ale tenhle rozměr tam nejde nastavit nevigace píše nějaký chyby s rozměry, a na původní navigace bylo 480X340(nejsem si jist). Našel jsem soubor kde přepisuji rozměry. ale bohužel nejde tenhle rozměr.prosím poraďte


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: instalace IGO8: ver. 8.3.1.53228
 Nový příspěvek Napsal: pon bře 21, 2011 10:36 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
A nestačil by změnit data.zip pokud tam nemáš rozlišení pro tvoji navigaci?? a nebo udělej úpravu v sys.txt hoď sem co máš v sysu

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Obsah fóra » iGO8 a ostatní navi softík » iGO8 » iGO verze


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz