Přidat.eu RSS
Registrovat    Přihlásit se    Fórum    FAQ




www.sellaronda.webnode.cz --- stránky věnované italským Dolomitům.. super lyžování

www.info.navitym.cz --- najdete zde mnoho informací

www.navitym.cz Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@navitym.cz

www.biokrbylevne.eu Prodej ukončen. V případě reklamací nás neváhejte kontaktovat...info@biokrbylevne.eu



http://www.slunecno.cz/

inf...@navitym.cz

Obsah fóra » GPS navigace » GPS evolve » Ke stažení a flash zprávy od Evolve » Flash




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Re: EVOLVE X261

Reklama

Reklama
 

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: čtv srp 13, 2009 1:20 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 08, 2009 10:05 am
Příspěvky: 7
Z evolve napsali,že jedině servis a stejně ho neseženu at googluju už druhy den jak chci tak nic


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: čtv srp 13, 2009 7:06 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 26, 2008 8:19 pm
Příspěvky: 556
Bydliště: Praha
Asi to nepomůže, ale než to hodíš do koše, podívej se ještě sem co kdyby náhodou
http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?f=70&t=2805


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: čtv srp 13, 2009 7:07 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Tak jedině napsat na evolve, aby ti dali kontakt na servis, protože na internetu ho nenajdeš. Kdysi dávno jsem to zkoušel dle plomby na navigaci, která byla v opravě a bohužel... Jsou moc utajený... Ale pořád mi nejde dohlavy, že tam jde napětí na kartu a ta to nepřečte. No nic ještě jdu :study: jestli mě něco nenapadne

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: pát srp 14, 2009 3:58 pm 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 11, 2008 11:44 pm
Příspěvky: 1840
Bydliště: Hradec Králové
Ještě otázečka nedošlo třeba k ohnutí plíšku v SD slotu pak by to nemuselo ty karty číst. Zapínáním a vypínáním navigace při výměně baterie na to vliv nemá...Jinak to vypadá opravdu na tu opravu. Asi to tady po netu nevyřešíme

_________________
Než se začneš ptát, hledej na fóru !!
Neurguj, informace podávám ve svém volném čase!!


http://navitym.cz
http://www.mikels.webnode.cz
Evolve Multitraxx
Renault Megane III Grandtour
Obrázek


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: pát srp 14, 2009 5:20 pm 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 08, 2009 10:05 am
Příspěvky: 7
K ohnutí plíšku nedošlo,protože jsem měřil napětí i přímo na kontaktech karty a všude bylo,dále jsem jěštš zjistil,žepři zapnutém přístroji když vložím kartu i když se to nemá navigace pípne,to znamená,že pozná přidaný hard.,ale nic s tím neudělá a tváří se ,že o něm neví.Mám pořád takový pocit,že tam chzbí nějaký driver,který by ji měl uvést do chodu.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: ned srp 16, 2009 9:52 am 
Offline
začátečník
začátečník
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 08, 2009 10:05 am
Příspěvky: 7
Tak pánové,navi už běží ,ale co stím bylo ví jenom čert.Včera jsem se rozhodl ,že než to odložím do šuplíku ještě něco zkusím a to ,že budu strkat kartu a zase vytahovat při zapnute navigaci a ejhle as po patnáctém vložení se najednou karta chytla a od té doby navi běží,ale pouze s tou kartou se kterou sem ten pokus prováděl.Na druhou 2G jsem zkopíroval te samý nav.soft to je igo 8.3 a vožil jsemji tam,ale bohužel nic.Tak jsem tam dal kartu se kterou jsem delal pokusy a navi běží.Pak jsem tam vložil kartu s puvod.nav.soft.,to je smart2 go a zase nic navi ji opět nezná.Opětovné vložení pokusné karty navi běží,tak to jsem z toho jelen.Takže navi.běží bez problému s pokusnou 2G KARTOU a igo8.3.Ale zajímavost,že obě 2G jsou koupené stejný den jsou obě naformátované čtečky je bez problému přečtou ,na oboe je naprosto stejný nav.sw ,ale jede jenom ta kterou jsem dělal poslední pokus před odložením navi do šuplíku.Jinak díky všem za každý nápad který jste poskytli a snad i tato zkušenost se starší ,ale dobře fung.navi někomu poslouží.Jinak forum je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.AKDYBY VÁS NĚKOHO NAPADLO CO TO MUŽE DĚLAT RÁD SI TO PŘEČTU.


Nahoru 
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EVOLVE X261
 Nový příspěvek Napsal: pát srp 28, 2009 8:27 am 
Offline
mírně pokročilý
mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 26, 2009 9:45 am
Příspěvky: 14
Řekl bych, že WinCE poznají SD kartu jako neznámé zařízení a nepřiřadí si k ní ovladače. Nastopro jsou nabořený Windowsy, možná by stačilo přehrát firmware s tou kartou, se kterou to funguje.


Nahoru 
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Obsah fóra » GPS navigace » GPS evolve » Ke stažení a flash zprávy od Evolve » Flash


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

 
 

 
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  









UPOZORNĚNÍ:
Vyzýváme Vás, aby jste nestahovali materiály, ke kterým nemáte legální kopii. Majitelé tohoto fóra nenesou žádnou zodpovědnost za příspěvky od uživatelů nacházející se na tomto fóru. Jakékoliv nahlášení nelegálního počínání na tomto serveru pište na mail: info@navitym.cz, obsah bude ihned smazán!



cron
Český překlad – phpBB.cz